REDONDO BEACH

Igår åkte vi ner till redondo beach som ligger en timme nedanför santa monica, väldigt lugnt och fint område. Där åt vi på ett cafe som är känt från TV-serien OC. Häftigt att se det på riktigt!!! Vi åkte sedan vidare till IKEA för att köpa lite saker till lägenheten. På vägen hem åkte vi genom Downtown LA och såg bla Staples Center där de spelar alla stora basket och hockeymatcher.

Kommentarer
Postat av: Jasmine

Hej.



Jag heter Jasmine och ska snart starta eget. Jag håller just nu på med en marknadsundersökning som jag skulle vilja att du deltog i. Min fråga är om du skulle vara intresserad av att köpa trendiga och unika linnen och toppar för ett bra pris? Det är inget tvång att svara på min fråga. Som sagt, detta är bara en marknadsundersökning jag gör för att veta hur stort behovet är av min produkt. Är du intresserad och känner att du skulle vilja ha nyheter eller information om verksamheten och/eller produkterna får du gärna ge mig din e-postadress. Har du några frågor kan du alltid kontakta mig på min blogg: http://jasdrawings.blogg.se/ eller via e-post: [email protected]



Tack för din medverkan :)

2012-02-02 @ 21:55:22
URL: http://jasdrawings.blogg.se/
Postat av: Ewezi

Läskig pippi ^^

2012-02-03 @ 11:55:01
URL: http://ewezi.blogg.se/
Postat av: Micki

Åh vilka härliga bilder! Och åh, är inte lite avundsjuk över att ni var på det där Cafét!! :)

2012-02-03 @ 13:50:32
URL: http://ffiercefashion.wordpress.com
Postat av: MARIA - mode, outfits & inspiration

Åh! Älskar OC, hade så gärna velat vara vid det där cafet också! Var i Santa Monica/LA 2008 förresten, det var så himla härligt!

2012-02-03 @ 20:53:53
URL: http://mmiaas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0