7 mars

Nu har jag varit här i snart två månader och har hunnit med massa roligt! tror inte jag har hunnit berätta om allt så här kommer en liten sammanfattning av sånt jag inte tror ni har sett.
I det här fina huset bodde jag mina första veckor. Jag ska försöka ta lite bilder på våran lägenhet också!Såhär ser stranden ut i Santa Monica. Väldigt fint!
Här har ni 3rd street promenade i Santa Monica som är en av LAs få gågator. Här i Usa är det oftast shoppingcenter eller liknande som gäller. Här kan man hitta det mesta man söker och det finns butiker i alla prisklasser, från HM och forever 21 till Louis Vuitton och Michael Kors. Det spenderas en hel del tid här kan jag säga!
En dag åkte vi till Redondo Beach som ligger lite längre ner i Los Angeles. Egentligen åkte vi mest hit för att se ett cafe som var med mycket i Tv-serien OC, men det visade sig vara ett väldigt fint ställe som jag skulle kunna tänka mig att åka till igen! mycket lugnare än Santa Monica och inte alls lika mycket turister. Tyvärr hade vi inte så mycket tid här eftersom vi skulle åka vidare till IKEA.
Det har blivit några turer till Beverly Hills som jag älskar! Det är ett super fint område. Mycket renare och prydligare, så som man tänker sig LA. Det finns massa roligt att göra här, strosa runt på Rodeo Drive, shoppa i Beverly Center, lunch på 3rd street och mycket mer. Ett måste om man kommer till LA!
Ekorrar springer det runt överallt. Träffade även på en tvättbjörn häromdagen, mindre roligt!
När det var grammygalan här, åke jag och josefin till staples center för att se när de gick röda mattan, men tyvärr kom vi försent! Lite besvikna, men vi bestämde oss för att åka på oscars galan som var några veckor senare. Tror ni inte att vi kom försent då också?! de hade stängt av 2 block åt att håll från kodak theatre där gala hölls. Vi har ingen tur med det där, men det är iaf roligt att ha varit där och sett hur allt går till.
En helg hyrde vi bil och tog oss til Six Flags som är ett stort nöjesfält med helt sjuka bergochdalbanor!! Det var hur roligt som helst. Vi åt också på en restaurang där dom hade goda hamburgare och sjungande älgar överallt, otroligt jobbigt!

Kommentarer
Postat av: Ida

Du verkar ju ha det fett kul! :)

2012-03-08 @ 16:47:38
URL: http://idasivertsson.blogg.se/
Postat av: ola

great photo diary!

aleksandra-fortuna.blogspot.com

2012-03-09 @ 22:20:02
URL: http://aleksandra-fortuna.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0